Juli  2022
  Ma Di Wo Do Vr Za Zo
     
    1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31

Vrienden van Eliboe

Scouting biedt haar leden met het scoutingprogramma een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding. In dit scoutingprogramma wordt in actief samenspel met leeftijdsgenoten, geïnspireerd op het buitenleven, een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Scoutingleden leren samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, organiseren, creatief te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.

Om al deze activiteiten te bekostigen zoekt Scouting Vinkeveen donateurs en sponsoren die tegen een kleine donatie het mogelijk maken dat we dit kunnen voortzetten.

Uw donatie

Wij vragen dus aan de familie van de leden (Opa’s en Oma’s, Ooms en tantes), vrienden en buren van de leden, oud-leden, werkgevers en iedereen die dat maar wil, om tegen een donatie van minimaal  € 10,–  per jaar ons te steunen. (of zoveel als u wilt doneren).

Als tegenprestatie kunt u zich tegen een kleine vergoeding inschrijven voor de jaarlijkse buitenactiviteit, de Barretocht, een uitdagende oriëntatie en kaartlees exercitie in de maand februari of maart. U wordt uitgenodigd via e-mail.

Formulier

Wanneer u denkt: Ik word vriend van de Eliboe en steun van harte de Scouting Eliboe, dan kunt dit formulier downloaden en afgeven aan één van onze leden. U machtigt ons dan, tot wederopzegging, tot het jaarlijks afschrijven van de donatie. U kunt deze ook opsturen naar: info@eliboe.nl