Mei  2024
  Ma Di Wo Do Vr Za Zo
     
    1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31  

Wij zoeken (bege)leiding

Vrijwilliger worden? MEER LEZEN KLIK HIER

Scouting is een organisatie die draait op vrijwilligers. Scouting Eliboe heeft en groep enthousiaste vrijwilligers die wekelijks uitdagende en veelzijdige activiteiten organiseren voor de verschillende speltakken.

Voor onze scoutinggroep zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die onze leidingteams willen komen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plekken zijn binnen het team. Heb je interesse om wekelijks en gedurende de verschillende kampen samen met een groep kinderen avonturen te beleven, uitdagende en veelzijdige activiteiten te organiseren en lekker buiten bezig te zijn? Ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Hou je wel van een uitdaging?

Dan zijn we op zoek naar jou en willen we graag met je in contact komen.

Scouting Academy
Bij scouting vinden we het belangrijk dat leiding goed is getraind op tal van gebieden, bijvoorbeeld op het gebied van spel en programma’s maken en het organiseren en draaien van activiteiten. Dit leer je bij scouting binnen de Scouting Academy.

Bij de Scouting Academy is het mogelijk om verschillende cursussen te doen die je helpen met het ontwikkelen van verschillende vaardigheden die je nodig kan hebben binnen scouting.  Binnen de groep is er ook een praktijkbegeleider die je in dit proces zal begeleiden.

Welke speltakken zijn op dit moment op zoek naar (bege)leiding?

 • Jongens en meiden van 12 t/m 15 jaar.
 • Jongens en meiden van 15 t/m 18 jaar

Overigens, heb je interesse en staat hierboven voor jou geen geschikte vacature, neem dan gewoon contact op: we kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken!

Heb je interesse of wil je meer informatie, laat het weten via info@eliboe.nl en we nemen contact met je op

< terug