Verhuur

gebouw by nightVerhuur clubgebouw van Eliboe scouting Vinkeveen

  • Bent u op zoek naar een scouting gebouw voor een schoolkamp of een  scoutingkamp?
  • Bent u op zoek naar een groot en nieuw gebouw met veel ruimte en een groot sportveld?
  • Bent u op zoek naar een gebouw met een mooie keuken?

Stop dan met zoeken want wij bieden wat u zoekt. (Voor aanvraag klik hier)

Ons clubgebouw is centraal gelegen midden in de Randstad en biedt de mogelijkheid om met een scouting groep of een groep van een school te verblijven.  Het gebouw ligt aan de rand van het dorp Vinkeveen op loopafstand van winkels. In de buurt zijn er natuurwandelingen en kan er gezwommen worden in de Vinkeveense plassen. Het gebouw is gebouwd in 2004 en beschikt over twee toiletten, een douche een urinoir en een los invalide toilet met douche. De ruime keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat en een 6 pits professioneel horeca fornuis, heteluchtoven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. De keuken is in 2014 uitgebreid en vernieuwd.. Daarnaast beschikt de keuken over een grote (600 liter) koelkast en een extra vriezer.

Ons gebouw biedt veel ruimte.  Er zijn in totaal 6 onderdeel ruimtes, waar er (in overleg)  5 van gehuurd kunnen worden. De onderdeelruimtes hebben geen bedden en ook eigen tafels en banken dienen meegebracht te worden. Indien beschikbaar kunnen de banken en tafels (biersets) van scouting Eliboe tevens gebruikt worden. Onze biersets hebben een brede tafel (80cm), er kunnen maximaal 5 biersets gehuurd worden. In totaal is ons gebouw geschikt voor maximaal 60 personen, op het veld kunnen ook nog groepen verblijven.  Het gebouw beschikt tevens een over een magazijn/berging, palenhok en een klein kantoor, deze ruimtes zijn niet toegankelijk en worden niet verhuurd. Wij beschikken over een grote afval container, en we proberen afval zoveel mogelijk te scheiden.

WIFI sinds 2015
Sinds 2015 beschikken wij over WIFI in ons clubhuis.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen. mail naar de verhuur coordinator en stel uw vragen. Maak een afspraak en kom vrijblijvend eens kijken naar de mogelijkheden van ons gebouw en de omgeving. Wij hebben een verhuur agenda aan de linkerkant van deze pagina. Deze is echter niet altijd accuraat dus stel uw vraag via de email.

Kampvuurplaats sinds 2018
Sinds 2018 beschikken wij over een eigen kampvuurplaats met grote vuurschaal. Mede hierdoor is ons achterterrein compleet opnieuw ingericht en opgehoogd.

Wij verhuren niet voor feesten en partijen.