Verhuur

gebouw by nightVoor aanvraag klik hier

Wat bieden wij?

Ons clubgebouw is centraal gelegen midden in de Randstad en biedt de mogelijkheid om met een scouting groep of een groep van een school te verblijven.  Het gebouw ligt aan de rand van het dorp Vinkeveen op loopafstand van winkels. In de buurt zijn er natuurwandelingen en kan er gezwommen worden in de Vinkeveense plassen. Het gebouw is gebouwd in 2004 en beschikt over twee toiletten, een douche een urinoir en een los invalide toilet met douche. De ruime keuken beschikt over een 6 pits professioneel horeca fornuis, heteluchtoven, ​horeca afwasmachine, spoelkraan, koffiezetapparaat en waterkoker. De keuken is in ​2021 uitgebreid en vernieuwd. Daarnaast beschikt de keuken over een grote (600 liter) koelkast en een tafelmodel vriezer.

Ons gebouw biedt veel ruimte.  Er zijn in totaal 6 onderdeel ruimtes, waar er (in overleg)  5 van gehuurd kunnen worden. De onderdeelruimtes hebben geen bedden en ook eigen tafels en banken dienen meegebracht te worden. Indien beschikbaar kunnen de banken en tafels (biersets) van scouting Eliboe tevens gebruikt worden. Onze biersets hebben een brede tafel (80cm), er kunnen maximaal 5 biersets gehuurd worden. In totaal is ons gebouw geschikt voor maximaal 60 personen, op het veld kunnen ook nog groepen verblijven.  Het gebouw beschikt tevens een over een magazijn/berging, palenhok en een klein kantoor, deze ruimtes zijn niet toegankelijk en worden niet verhuurd. Wij beschikken over een grote afval container, en we proberen afval zoveel mogelijk te scheiden. Sinds 2015 beschikken wij over WIFI in ons clubhuis. Sinds 2018 beschikken wij over een eigen kampvuurplaats met grote vuurschaal. Mede hiervoor is ons achterterrein compleet opnieuw ingericht en opgehoogd.

Wat bieden wij niet?

Scouting Eliboe Vinkeveen is een landgroep en beschikt niet over eigen boten. Ons gebouw is niet gelegen aan open vaarwater en we hebben dus geen mogelijkheid om eigen (scouting)boten af te meren. Het gebouw wordt verhuurd voor kampweken of kampweekenden, het gebouw wordt niet verhuurd voor feesten, verjaardagen of jubilea. In het gebouw mogen geen alcoholhoudende dranken verkocht worden. Het gebouw ligt op zo’n 100 meter van een woonwijk, met kampvuren op de late avond dient hier rekening mee gehouden te worden. Het is niet toegestaan om binnen of buiten het gebouw versterkte muziek te gebruiken. Wij verhuren niet voor feesten en partijen.

Meer informatie

Wilt u het gebouw voor een dag of een dagdeel huren voor bijvoorbeeld een vergadering, dan is dit ook mogelijk. Heeft u een activiteit waarbij een sportveld nodig is, denk dan ook aan onze locatie. Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging van het gebouw, stuur een e-mail naar de verhuurcoördinator. Voor meer informatie kunt u een mail sturen. Mail naar de verhuurcoördinator en stel uw vragen. Wij hebben een verhuuragenda aan de linkerkant van deze pagina, deze is echter niet altijd accuraat dus stel uw vraag via de email.